06.02.2024, 21:40

"Квартиру обчистили, навіть іграшки винесли": В окупованому Сєвєродонецьку продовжують "ремонтувати" нерухомість

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області спостерігається хвиля порушень у сфері житлово-комунального господарства, що супроводжується фактами незаконних "ремонтів" у квартирах.

За повідомленнями місцевих жителів, так звані "ремонтні бригади" без згоди власників проникають до житлових приміщень, де проводять "відновлювальні" роботи, у тому числі заміну вікон та батарей, передає Час Пік.

Однак щобільше, "ремонтники" повністю "обчищають" квартири, виносячи все, що зустрічається на дорозі та може бути, наприклад, прибутково продано.

У сепаратистських чатах місцеві жителі діляться жахливими випадками, коли вони поверталися до своїх квартир і виявляли, що їхнє житло фактично було розграбоване та "обчищене".

Один із користувачів мережі написав:

"Я з 283кв у нас кілька разів хтось жив, батько господар квартири не міг потрапити, коли потрапив, то вікна та батареї були поміняні, але й квартиру обчистили, речі, техніку, телевізор, комп'ютер, постільну, навіть іграшки винесли, я була у шоці лише сміття залишили", — говориться в повідомленні.

Ці випадки порушують питання про відповідальність за подібні дії, а також про заходи запобігання таким "інцидентам". Якщо мешканців немає вдома, то квартиру 100% "відремонтують"...

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області процвітає мародерство. З'явилися нові "бізнесмени", які заїжджають до квартир зі своїми сім'ями.

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: "Місто-примара": У мережі з'явилося свіже відео з окупованого Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк