16.02.2024, 21:07

"Особисто приходьте": На території "ЛНР" скасували дистанційне електронне голосування на виборах

"Лично приходите": На территории "ЛНР" отменили дистанционное голосование на выборах

Жителям окупованої Луганщини обіцяли, що на "виборах Путіна" вони зможуть проголосувати будь-яким із запропонованих способів, зокрема за допомогою дистанційного електронного голосування. Проте, у виборчій комісії "ЛНР" заявили, що ДЕГ скасовується.

Російські пропагандисти раніше обіцяли, що жителі "звільненої" Луганщини зможуть "обрати" російського президента на виборчій дільниці, онлайн через дистанційне електронне голосування або вдома, повідомляє Час Пік.

Тепер т.зв. голова "виборчої комісії ЛНР" Олена Кравченко заявила, що жителі регіону не зможуть проголосувати дистанційно, оскільки "ЛНР" не входить до суб'єктів, де під час виборів президента РФ діятиме електронна форма голосування.

За її словами, громадяни, які бажають взяти участь у виборах, зможуть віддати свій голос особисто.

"За рішенням Центральної виборчої комісії дана форма голосування реалізовуватиметься лише у 29 суб'єктах Російської Федерації", - заявила Кравченко.

А що сталося? Чому так? Чи не тому, що жителі "звільненої" Луганщини давно забули, що таке інтернет, а замість комп'ютерів та смартфонів із мобільним інтернетом – стародавні таксофони на вулицях? Але про це у "правдивих" російських новинах не говорять...

Тим часом на окупованій Луганщині активно готуються до "виборів Путіна". Міста засипані агітаційною макулатурою, на ТОТ закинули десант російських артистів-пропагандистів та проводять подомовий обхід виборців.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк