21.02.2024, 21:18

У мережі розповіли про обстановку та поділилися свіжими кадрами з міста-примари Рубіжного

рубежное

Нещодавно в мережі з'явилися гнітючі кадри зі зруйнованого Рубіжного, тимчасово окупованого міста в Луганській області. Вони демонструють наслідки "визволення" порівняно молодого та квітучого міста.

Відповідні фотографії оприлюднили в одному із регіональних Telegram-каналів, передає Час Пік.

Майже половина міста виявилася знищена внаслідок російських обстрілів. Рубіжне, яке всього два роки тому було квітучим містом, що розвивається, сьогодні виглядає як привид серед руїн. Громадянська інфраструктура зруйнована, квартали понівечені, а деякі райони повністю знищені.

На кадрах помітні порожні вулиці, зарослі стежки та будинки, що стали місцем тужливої порожнечі. Людей на вулицях немає. Місто нагадує пам'ятник часам, коли він був населений і жив своїм повсякденним життям.

Стає очевидним, що окупаційна "влада" не виявляє інтересу до відновлення і догляду за містом. Місцеві жителі висловлюють своє занепокоєння з приводу відсутності зусиль щодо відновлення будь-якої інфраструктури та повернення до звичайного життя у цьому зруйнованому куточку Луганщини.

Питання про те, коли Рубіжне знову оживе, залишається без відповіді, а поки що реальність нагадує про те, як швидко може змінитися життя під впливом війни та окупації.

​​​​​​​

Крім фотографій, в мережі з'явилася інформація про обстановку в Рубіжному:

"Сьогодні в місті дуже голосно, є прильоти промзоною", - йдеться у повідомленні.

Час Пік продовжує стежити за ситуацією в регіоні та інформувати читачів про нові події у "трикутнику".

У публікації використано інформацію з ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: Дітям, які навчаються у школах окупованого Рубіжного, влаштували чергове "промивання мізків"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк