03.03.2024, 08:37

"А мені ось так прикро": у мережі показали нову порцію "ремонтів" квартир Сєвєродонецька

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області хвиля руйнівних "ремонтів" викидає на берег нові "шедеври" та несподівані "будівельні рішення".

У мережі показали нові фото сєвєродонецьких "ремонтів" від росіян, передає Час Пік.

Як можна побачити на фото, незаконним проникненням у житло окупанти не обмежуються. Без відома та дозволу законних власників житла вони влаштовують погроми, куркують сантехніку, у невідомому напрямку відвозять цілі унітази, якісні радіатори.

Звичайно, в квартирах залишаються гори сміття. Замість речей та меблів. Користувачі мережі не розуміють, як можна радіти таким "ремонтам" і подавати їх як щось добре, якщо це чистої води мародерство та поквартирне знищення того, що змогло вціліти після обстрілів.

"А навіщо ждунам краса, вони і так радіють, ніби зроду у них не було вікон пластикових і радіаторів нормальних, а то гі*но китайське",

"Та в тому й річ, що халявній "красі" радіють ті, які раніше цього не мали. А мені ось так прикро, що прийдуть у нашу квартиру, знімуть наш німецький біметал по 12 секцій під кожним вікном і поставлять свій алюміній" , - пишуть у мережі.

У публікації використовувалися матеріали Telegram-каналу "]]>По Северу]]>".

Читайте також: "Недогромадяни РФ", або Як мешканців Лисичанська "кинули" з пенсіями

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк