11.03.2024, 11:54

"Тотальний контроль": Напередодні "виборів Путіна" окупанти моніторять сторінки у соцмережах жителів ТОТ

накануне "выборов Путина" оккупанты мониторят страницы в соцсетях у жителей ВОТ

На захоплених територіях України російські окупанти продовжують жорстко контролювати місцеве населення. Перед "виборами Путіна" наглядові заходи посилились.

Таким чином, окупанти хочуть не допустити "дезінформації" перед "виборами Путіна" та заглушити думки всіх незгодних із політикою Кремля. Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"Напередодні пропагандистського фарсу під назвою “вибори президента рф” на тимчасово окупованих територіях росіяни почали вивчати сторінки місцевих мешканців у соцмережах.

При окупаційних адміністраціях були створені моніторингові групи, які досліджують пости “лідерів думок” в різних галузях щодо їх позицій. Кожен тиждень звіт з такими особами та поміткою щодо тональності їх висловів відправляється далі", - повідомляє ЦНС.

Щоб занурити людей в "інформаційний вакуум", окупанти у прифронтових регіонах на ТОТ відключили мобільний інтернет та перекрили доступ до дротового інтернету. Там, де доступ до всесвітньої комп'ютерної мережі є, росіяни активно моніторять сторінки місцевих жителів у соцмережах, виявляючи членів "українського підпілля" та "неблагонадійних".

Телефони перевіряють навіть у школярів, займатися цим та "стучати" на учнів змушують вчителів-колаборантів. Навіть один лайк може стати причиною проведення "профілактичних бесід" з дитиною та її батьками та взяття родини "на замітку".

"Зафіксовано випадки, коли окупанти моніторять вподобання патріотичних українських сторінок у соцмережах й намагаються вирахувати серед них місцевих мешканців ТОТ", - як повідомляє ЦНС, таким чином окупанти намагаються виявити членів українського підпілля.

Нагадаємо, одночасно з достроковим голосуванням на "виборах Путіна" на окупованій Луганщині відбувається примусова мобілізація.

Читайте також: "Зачистка зрадників": У РФ заарештували екс-мера окупованого Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк