14.05.2024, 21:18

Пожежа поблизу Сєвєродонецька, яка розпочалась 5 травня, дісталася до Метьолкіного: що відомо

ліс

Пожежа, яка розпочалась ще 5 травня розгорілася сильніше. Сьогодні супутники реєструють осередки вогню вже в Метьолкіному. Є загроза поширення пожежі в напрямку ЖК "Камелот" тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області.

Про це повідомляють у мережі, передає Час Пік.

Тим часом окупаційна "адміністрація" та інформаційні ресурси жодного разу не повідомляли про пожежу і про те, як вони борються з нею.

"Раніше під час масштабних лісових пожеж під Сєвєродонецьком, люди з усієї області їздили їх тушити, волонтери відкривали в містах пункти для збору допомоги постраждалим, а медіа широко висвітлювали цю трагедію. А зараз росіянам начхати, колаборантам начхати, пропагандиським ресурсам начхати. Горить собі й горить, наче нічого не відбувається. Дуже добре ілюструє їх справжнє ставлення до Луганщини", - пишуть у мережі.

Станом на 16:00 ситуація з пожежею на східних околицях Сєвєвродонецька наступна:

  • площа пожежі суттєво збільшилась;
  • вогонь перетнув адміністративну межу міста Сєвєродонецьк. Розпочались пожежі у житловій забудові. Фіксуються пожежі за адресами вулиця Червона 43 і Каштанова 5;
  • в Метьолкіному вогонь впритул наблизився до гаражного кооперативу "Супутник".

В найближчі години очікується північно-східний та східний напрямок вітру. Вогонь може поширитись у житлову забудову Метьлкіного. Є загроза поширення пожежі в напрямку ЖК "Камелот" тимчасово окупованого Сєвєродонецька.

Як повідомлялось раніше, поблизу тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області вирують лісові пожежі. Боротися з вогнем окупаційна "влада" не поспішає. У мережі з'явилися нові відео з місця подій.

Нагадаємо, що в окупованім селищі Сиротине поблизу Сєвєродонецька Луганської області сталася пожежа у приватному будинку. В результаті загинула одна людина.

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу "]]>АРТЮХ]]>".

Читайте також: "Ліс дронів": У МВС показали на відео, як зараз виглядає Серебрянський ліс на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк