25.05.2024, 21:12

З'явилася інформація про нові "прильоти" у Лисичанську: окупанти мовчать про наслідки

Лисичанск, война

У мережі з'явилася свіжа інформація про прильоти в окупованому Лисичанську. І хоча відомо, що "бавовна" трапилася ще вранці, окупанти мовчать про наслідки.

Сьогодні вранці в окупованому Лисичанську знову пролунали вибухи. За наявною інформацією, "прилетіло" у південну частину міста, повідомляє Час Пік.

За даними Телеgram-каналів "]]>Трикутник]]>" та "]]>News Lis13chat]]>", удар було завдано по території колишнього заводу ГТВ (РТІ) у південній частині міста. Як раніше повідомляли місцеві жителі, на території заводу розміщувалася військова техніка окупантів.

Коли нещодавно було завдано точкових ударів по цілям у центрі Лисичанська та при цьому постраждали житлові багатоповерхівки, окупанти одразу ж розтрубили про це на весь світ. Було опубліковано і фото, і відео з наслідками. Промовчали пропагандисти лише про те, що окупанти ховаються за спинами мирного населення, розміщуючи військову техніку у житлових мікрорайонах. Не показали й місця прильотів...

Цього разу мовчать і російські пропагандисти, і місцева влада, і підконтрольні окупантам Telegram-канали. Ані інформації про "прильоти", ані фото наслідків... А тому, що "красиво" показувати нічого - житлових будинків на території заводу немає і постраждалих цивільних немає. А про втрати серед окупантів, мабуть, наказано мовчати.

Чекаємо на додаткову інформацію, яка рано чи пізно все-таки просочиться в мережу...

Нагадаємо, по Лисичанську зараз прилітає із завидною регулярністю. Дістається і околицям, і центральним районам, і південній частині міста. При цьому окупанти голосно заявили, що нарешті з'явилася можливість зайнятися повноцінним відновленням Лисичанська.

Появилась информация о новых "прилетах" в Лисичанске Появилась информация о новых "прилетах" в Лисичанске Появилась информация о новых "прилетах" в Лисичанске

Читайте також: "Тут буде місто-сад?": Чому окупанти заговорили про повноцінне відновлення Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк