29.05.2024, 07:54

У мережі показали супутникові знімки наслідків "прильоту" в Луганську

луганск

Внаслідок удару по території авіаційного ремонтного заводу у тимчасово окупованому Луганську сталася сильна пожежа. Ймовірно, метою був радіолокаційний комплекс "Небо-М" росіян.

У мережі з'явилися супутникові знімки наслідків "прильотів" у Луганську, передає Час Пік з посиланням на "Радіо Свобода".

На фото Planet із супутника від 28 травня можна побачити сліди великої пожежі на північ від злітно-посадкової смуги аеродрому Луганського авіаційного училища.

При цьому на кадрі від 10 травня на цій локації можна побачити частини радіолокаційного комплексу "Небо-М", призначеного для виявлення аеродинамічних і балістичних об'єктів на середніх та великих висотах.

Нагадаємо, 27 травня у Луганську пролунали вибухи. У мережі повідомляли про "приліт" у районі авіаційного училища. Окупаційна "влада" заявила про нібито обстріл мирних кварталів, однак у мережі фігурує інформація, що на місці "прильоту" базувалася російська техніка.

Читайте також: Будівництво нових об'єктів і відновлення старих: які "плани" щодо Лисичанська озвучують росіяни та чи схоже це на правду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк