29.05.2024, 09:08

"Адміністрація" нічого не може зробити: російські військові творять свавілля в Кремінній

кременная

На окупованих територіях України російські військові не зважають на місцевих жителів. Вони можуть заселитися в будь-який будинок незалежно від того, чи на місці власник. Зокрема, така ситуація склалася у Кремінній.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"У Кремінній, як і в інших населених пунктах, місцеве населення скаржиться на свавілля військових РФ. Останні обирають житло для свого тимчасового проживання за власним бажанням. Незалежно - у місті господар чи евакуювався", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у Кремінній продовжується мародерство, яким закінчується незаконне проживання окупантів у будинках та квартирах городян.

"Багато росіян не повертаються з поля бою, а ті, яким пощастило виїхати, виносять з будинків все, що тільки можливо. Місцева окупаційна адміністрація ніяких дій вжити не може", - зазначають у ЛОВА.

Як повідомлялося раніше, у Кремінній за останні дні було багато "прильотів", над містом літають дрони. За словами місцевих жителів, ситуація у місті загострюється.

Читайте ще: "Загребуть усіх": Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного варто готуватися до "могилізації"?

Читайте також: Оренда житла у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному: хто і за які ціни користується нашими квартирами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк