01.06.2024, 13:35

Окупаційна адміністрація показала наслідки нічних "прильотів" у Кадіївці

"прилет" в оккупированной Кадиевке

В окупованому місті Кадіївка (Стаханов) на Луганщині сьогодні вночі було "неспокійно". Окупанти повідомляють про ракетний удар з РСЗВ HIMARS, але інформацію про наслідки ретельно фільтрують.

У ніч проти 1 червня в окупованій Кадіївці пролунали вибухи. У мережі пишуть про два "прильоти", повідомляє Час Пік.

"Стаханов - 15 хвилин тому два пропущені", - написав український воїн Артем Карякін, відомий у мережі, як "Східний".

Т.зв. "військовий експерт" Андрій Марочко заявив, що "українські війська вночі завдали ракетного удару, ймовірно, з РСЗВ HIMARS по Стаханову, дані про жертви та руйнування уточнюються".

Вранці пропагандисти, посилаючись на т.зв. "голову міста" Сергія Жевлакова, повідомили, що "прильот" зафіксовано в районі інституту. Пошкоджено кілька житлових будинків, газопровід та лінії електропередачі, у будівлі інституту пошкоджено понад 200 вікон.

Як повідомляє окупаційна влада, жертв серед мирних жителів немає. А серед військових? Як написали у мережі місцеві жителі, "прильотів" було два, але чомусь окупанти показали лише наслідки одного...

"прилет" в Стаханове "прилет" в Стаханове "прилет" в Стаханове

Довідково: 12 травня 2016 року Постановою Верховної Ради України №4086 від 17 лютого 2016 року місту Стаханов було повернуто назву Кадіївка. Окупанти залишили місту колишню назву.

Читайте також: В "ЛНР" намічено "велике будівництво": скільки нових багатоповерхівок з'явиться у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному для "понаїхавших"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк