02.06.2024, 11:25

На блокпосту між Сєвєродонецьком та Новоайдаром окупанти активізували видачу повісток: подробиці

Оксана Мовчан | Всі новини автора
прорлро

На блокпосту між тимчасово окупованим росіянами Сєвєродонецьком та Новоайдаром, стали частіші зупинки для місцевих жителів. Представники місцевого "військкомату" проводять там перевірки та роздають повістки на виїзд із міста.

Про це повідомили місцеві очевидці, передає Час Пік.

"На блокпосту між Сєвєродонецьком та Новоайдаром представники місцевого військкомату зупиняють всі автівки та рейсові автобуси. Перевіряють облікові документи та вручають кожному з чоловіків повістки", - йдеться у повідомленні.

Подібні дії з боку окупаційних сил викликають серйозне занепокоєння серед місцевих жителів, які вже давно висловлюють обурення щодо порушень прав людини на цих територіях.

Тим часом сєвєродончани змушені часто виїжджати з міста через відсутність зв'язку. Можливість поспілкуватися з рідними, наражає їх на небезпеку. 

Мешканці "трикутника" не перестають ставити питання місцевій "владі" щодо відновлення мобільного зв'язку в окупованих містах. У "Мінцифри ЛНР" відповіли на запитання мешканців регіону, опублікувавши відповіді на пропагандистських пабліках.

Раніше повідомлялося, що виїхати з тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області неможливо без надання документа про постановку на військовий облік.

Читайте також:

У Рубіжному загарбники вивезли все медичне обладнання: ніяких кроків назустріч людям за два роки не зроблено

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк