05.06.2024, 10:43

"Ми теж про такий жах не мріяли": Жителі Рубіжного розповіли, як до них ставляться в РФ

Жители Рубежного рассказали, как к ним относятся в РФ

Жителі окупованого Рубіжного скаржаться, що в РФ їх ​​не вважають "своїми", хоча вони з радістю прийняли "руський мир" та всіма силами допомагають російським "визволителям".

Жителі окупованого Рубіжного, що на Луганщині, дуже засмучені тим, що росіяни їх не вважають "своїми". За їхніми словами, для України вони вже стали чужими, а в РФ так і не стали "своїми", повідомляє Час Пік.

У мережі часто можна зустріти розповіді переселенців з Луганщини про те, як погано до них ставляться у Росії. Дістається і дорослим, і дітям, які стали заручниками ситуації через рішення своїх батьків стати "новими росіянами". І подібні інциденти відбуваються у різних регіонах РФ.

Водночас російські пропагандисти в "правдивих" сюжетах розповідають, як росіяни "протягують руку допомоги", щиро раді прийняти та "ощасливити" мешканців "нових регіонів РФ". Але реальність далека від "красивих сюжетів".

Чергову жалібну сповідь мешканки Рубіжного, яка пересиджує тяжкі часи у російському Воронежі, опублікував Telegram-канал "]]>Трикутник]]>". Жінці сумно через те, що росіяни вважають їх чужими. Вона пише, що любить рідне місто, мріє його відбудувати та жити там "нікому не заважаючи". При цьому вона не замислюється над тим, що хоче стати "своєю" для росіян, які й зруйнували її улюблене місто...

новости соцсетей новости соцсетей

Читайте також: Житло в іпотеку – вихід? ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного мають право на пільговий кредит

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк