06.06.2024, 16:25

Ремонтують та риють: окупанти показали на фото, як у Лисичанську життя "кипить"

В окупованому Лисичанську Луганської області життя, на перший погляд, "кипить". Окупанти активно демонструють ремонт доріг та інфраструктури, проте реальна картина, на думку місцевих мешканців та користувачів мережі, далека від оптимістичної.

Окупаційна влада активно використовує медіаресурси для демонстрації своїх "здобутків" у відновленні інфраструктури Лисичанська. Відеоролики та фотографії з ремонтними роботами регулярно з'являються на пропагандистських пабліках, передає Час Пік.

 

Проте думки місцевих жителів у соціальних мережах різко контрастують з офіційною версією подій.

Користувачі мережі саркастично зауважують: "Дороги будують гусеницями танків", "А людей дивлюся - "валом", "А вони скажуть, що люди на роботі", "Або показуха як у Маріуполі, наприклад".

Одна з найгостріших проблем, із якими стикаються жителі Лисичанська, – це постійні аварії на водопровідних мережах.

Як повідомляють окупаційні ЗМІ, співробітники МУП "Водоканал" міста Лисичанська працюють в екстремальних умовах, стикаючись із щоденними поривами та аваріями.

Багато жителів Лисичанська висловлюють невдоволення та сумнів у щирості зусиль окупантів. У соціальних мережах активно обговорюються питання, які хвилюють городян: "Всі риють та риють не перестають! Цікаво для чого? Щоб можна було показати на своїх каналах, що вони все роблять заново, що Україна не робила, і заразом відмивають гроші?".

Читайте також: "Ефект приманки": Як у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному окупанти збираються вирішувати проблему нестачі вчителів та лікарів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк