12.06.2024, 11:18

"Нешвидка допомога": мешканці окупованого Луганська скаржаться на роботу "швидкої"

"скорая" в оккупированном Лисичанске

Мешканці столиці так званої "ЛНР" поскаржилися на роботу швидкої допомоги. Якщо за 10 років життя у "руському мирі" медицина в окупованому Луганську не вийшла на "вищий рівень", про якість медицини у "нових звільнених" регіонах можна й не мріяти.

Луганськ живе у "руському мирі" з весни 2014 року. Як заявляє окупаційна влада, за 10 років "республіка" досягла багато чого й вже може похвалитися своїми "досягненнями". Щоправда, цей "прогрес" помітний чомусь лише владі, а прості люди продовжують скаржитися, у т.ч. на роботу швидкої допомоги, повідомляє Час Пік.

Жителі міст, окупованих у 2022 році, скаржаться на незадовільну роботу швидкої допомоги. Вони й не здогадуються, що їм ще довго доведеться мріяти про якісне медичне обслуговування на місцях та "швидку", яка прилітає за першим дзвінком.

Влада т.зв. "ЛНР" на економічному форумі, який пройшов на початку червня у російському Санкт-Петербурзі, на всі лади розхвалювали життя в "ЛНР" та "досягнення республіки". Тим часом мешканці Луганська яскраво описують реальну ситуацію в місті. За їхніми словами, місто "потопає у смітті та щурах", будинки руйнуються буквально на очах, а швидка допомога приїжджає на виклик через 8-10 годин...

І це далеко не всі проблеми, з якими стикаються мешканці "столиці ЛНР". Чи про таке життя вони мріяли 10 років тому, радісно зустрічаючи "руський мир"?

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

оккупированный Луганск оккупированный Луганск

Тим часом, як стверджує влада, в "ЛНР" намічено "велике будівництво". Міста обіцяють забудувати новими багатоповерхівками.

Читайте також: Кавітація як ефективний метод корекції фігури

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк