14.06.2024, 10:40

Біля окупованої Горлівки потрапили під обстріл пропагандисти російського каналу "НТВ": один помер від поранень

Возле оккупированной Горловки попали под обстрел пропагандисты российского канала "НТВ"

В районі окупованої Горлівки Донецької області двоє кремлівських пропагандистів потрапили під обстріл. Одного з них лікарям врятувати не вдалося.

Як повідомили у російських ЗМІ, 13 червня "під час виконання професійних обов'язків" кореспондент каналу "НТВ" Олексій Івлієв та оператор Валерій Кожин, а також офіцер, який їх супроводжував, отримали поранення в селищі Гольмівський біля окупованої Горлівки, передає Час Пік.

Російських журналістів з мінно-вибуховими травмами доставили до міської лікарні №2 Горлівки, обидва перебували у комі. Як заявив гауляйтер "ДНР" Пушилін, "лікарі роблять все можливе"...

Пізніше стало відомо, що оператор "НТВ" Валерій Кожин помер.

Алексей Ивлиев Валерий Кожин

"Не потрібно приїжджати в Україну... Схоже, наступна програма буде нескоро", - написав журналіст Денис Казанський у Telegram.

Військкор "НТВ" Олексій Івлієв втратив руки, але вже прийшов до тями й записав відео з лікарні.

Тим часом стало відомо, що днями російський літак "випадково загубив" авіабомбу над Донецьком, вона впала поблизу міської лікарні.

Нагадаємо, наприкінці травня губернатор Ростовської області видав указ про встановлення 5-кілометрової окремої зони на адміністративному кордоні з т.зв. "ЛНР" та "ДНР". Як місцеві жителі відреагували на появлення "особливої ​​зони" на кордоні з РФ, читайте у нашому матеріалі. А для українців, які перебувають за кордоном, з'явилися гарні новини: про що йдеться, дізнайтесь у нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк