16.06.2024, 09:50

У мережі показали "модернізовану" котельню Северодонецька - фото

Оксана Мовчан | Всі новини автора
папо

Судячи зі світлини, так звана влада тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області, таки "взялася" за підготовку до майбутнього опалювального сезону. 

Про це свідчить фото, яке оприлюднили у мережі, передає Час пік.

Жителі міста прокоментували подію:

"Таки пофарбували трубу. Мда..."

"Не переживай. Фарба через рік облетить, як на стелі)",

"Це все, на що вони здатні",

"Пофарбували, а толку. Що від цього котельня запрацює одразу?", - йдеться у мережі.

Поки кремлівські пропагандисти розповідають про "щасливих" людей, які мешкають на "нових звільнених" територіях Луганщини, у місцевих жителів вже уривається терпець від життя в "руському мирі". Вони обіцяють поскаржитися "нагору" на керівництво "ЛНР".

Нагадаємо, що окупаційна влада відзвітувала про підготовку до майбутнього опалювального сезону. Щодо плану намічених робіт, які планують провести у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному, вони чомусь промовчали. Як заявили у т.зв. "Мінбуді ЛНР", близько 16,5 тис. об'єктів у "республіці" включено до плану робіт з підготовки до майбутнього опалювального сезону. Зазначається, що сюди не увійшла Сєвєродонецька агломерація, яка готується до зими за окремим планом.

Як повідомлялось раніше, під час економічного форуму в Петербурзі відбулася зустріч китайської делегації з представниками окупаційної "влади" так званої "ЛНР". Окупаційна "адміністрація" тепер розсипається обіцянками про те, що Китай буде вкладати кошти у відновлення знищеного окупантами регіону. Однак, очевидно, підтверджень від китайської сторони щодо намірів інвестувати у тимчасово окуповану Луганщину немає.

Читайте також:

Нові фотографії з тимчасово окупованого Сєвєродонецька: Як виглядає місто після приходу "руського миру"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк