16.06.2024, 12:59

На Донбасі загинув черговий російський пропагандист

На Донбассе погиб очередной российский пропагандист

Під Вугледаром на Донеччині ліквідовано чергового російського пропагандиста. Внаслідок атаки дронів загинув військовий фотокореспондент російського видання.

Російський пропагандист, фотокореспондент видання "News.ru" Микита Цицагі загинув 16 червня на Донбасі. Як повідомляють російські ЗМІ, за останні дні це вже друга "трагічна смерть" російських журналістів у зоні проведення т.зв. СВО, передає Час Пік.

Подробиць інциденту наразі немає. Відомо, що Цицаги загинув під час атаки дронів біля монастиря в селі Микільське під Вугледаром, де він планував зробити черговий репортаж.

Як повідомляють росЗМІ, Цицагі працював у зоні бойових дій в "ДНР" з 2022 року. Він зробив репортаж з міста, "якого немає" - Мар'їнки, писав про "добровольців", робив репортажі про обстріли Донецька та Бєлгорода. У червні 2023 року він вже потрапляв під обстріл, але вижив. Співпрацював з російськими виданнями "News.ru", "ТАСС" та "Lenta.ru".

Нагадаємо, 13 червня "під час виконання професійних обов'язків" кореспондент каналу "НТВ" Олексій Івлієв та оператор Валерій Кожин потрапили під обстріл в районі окупованої Горлівки. Один залишився без руки, поранення другого виявилися несумісними з життям.

Нагадаємо, наприкінці травня губернатор Ростовської області видав указ про встановлення 5-кілометрової окремої зони на адміністративному кордоні з т.зв. "ЛНР" та "ДНР". Як місцеві жителі відреагували на встановлення "особливої ​​зони" на кордоні з РФ, читайте в нашому матеріалі. А для українців, які перебувають за кордоном, з'явилися гарні новини: про що йдеться, дізнайтесь у нашому матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк