18.06.2024, 13:58

Кремінна без світла та під вогнем: місцеві жителі розповіли про ситуацію в окупованому місті

Місцеві жителі окупованої Кремінної Луганської області повідомляють про обстріли, що продовжуються, і пошкодження в місті.

У соціальних мережах з'являються нові свідчення про попадання різними районами міста, включаючи околиці чоловічого монастиря, передає Час Пік.

За повідомленнями очевидців, у результаті одного з таких обстрілів було поранено жінку, яку терміново госпіталізували.

В одному з повідомлень із Кремінної йдеться, що ситуація на ранок 18 червня в місті стабільна, відносно тиха, попри відсутність світла.

"Світло обіцяють повернути, все для цього є. Погода у місті дуже спекотна, і все функціонує як завжди", - йдеться у повідомленні.

Жителі також поділилися, що 17 червня у місті було чути вибухи:

"Щойно прилетіло. Район хім-автоматики. Як завжди",

"Щойно щось прилетіло, куди не знаю, але щось велике".

Також Луганська обласна військова адміністрація (ОВА) інформує про поточну ситуацію на окупованих та деокупованих територіях.

Зокрема, у Макіївці та Невському було зафіксовано авіаційні удари та обстріли з реактивних систем залпового вогню "Град". Артилерійські та мінометні обстріли пройшли в районах Стельмахівки, Куземівки, Невського та Макіївки.

На Куп'янському та Лиманському напрямках російські війська за останню добу атакували 27 разів. Вони намагалися просунутися в районах Греківки, Макіївки та Серебрянського лісу, де зазнали значних втрат.

Читайте також:

На окупованій Луганщині росіяни відкрили ВНЗ, в якому готуватимуть для фронту операторів БПЛА

Переваги використання бритви для гоління Braun

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк