21.06.2024, 10:36

Випускникам з Лисичанська та Рубіжного вручили атестати в Елабузі - фото

Выпускникам из Лисичанска и Рубежного вручили аттестаты в Елабуге

У місті Елабуга (Республіка Татарстан) випускникам школи "Університетська" вручили атестати. Серед випускників – вчорашні старшокласники з Лисичанська та Рубіжного, яких вивезли до РФ.

50 випускників з Лисичанська та Рубіжного отримали документи про закінчення школи у місті Єлабуга (Республіка Татарстан). Про це повідомляє окупаційна адміністрація Лисичанська, передає Час Пік.

На свято з окупованих Лисичанська та Рубіжного привезли рідних випускників, а привітати випускників прийшов сам міністр освіти та науки Татарстану.

"Для вас відкриті вузи не лише нашої республіки, а загалом нашої країни, Росії. Для вас завжди доступні поради наших радників, помічників, батьків, наставників, вчителів. Не забувайте своїх вчителів – тих, хто вас навчав на своїй рідній землі, та тих, хто вам дав притулок, дав вам свої знання", - сказав міністр, звертаючись до випускників.

У цьому вітанні вся суть російського "визволення". Окупанти зруйнували міста, вивезли дітей до РФ, бо здобувати освіту в окупованих містах неможливо, зробили все, щоб діти не поверталися до рідного міста. Як кажуть, "відчинили двері", закривши дорогу назад. А тепер ще дали наказ: не забувати тих, "хто вас вчив" та тих "хто вас прихистив". Цинізму немає межі...

Выпускникам из Лисичанска и Рубежного вручили аттестаты в Елабуге Выпускникам из Лисичанска и Рубежного вручили аттестаты в Елабуге Выпускникам из Лисичанска и Рубежного вручили аттестаты в Елабуге Выпускникам из Лисичанска и Рубежного вручили аттестаты в Елабуге Выпускникам из Лисичанска и Рубежного вручили аттестаты в Елабуге Выпускникам из Лисичанска и Рубежного вручили аттестаты в Елабуге

Нагадаємо, наприкінці травня губернатор Ростовської області видав указ про встановлення 5-кілометрової окремої зони на адміністративному кордоні з т.зв. "ЛНР" та "ДНР". Як місцеві жителі відреагували на встановлення "особливої ​​зони" на кордоні з РФ, читайте у нашому матеріалі.

Читайте також: Новий законопроєкт "про справедливість": ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного зможуть отримати сертифікат на нове житло?

Читайте ще: Виплати ВПО можуть скасувати через 2 місяці: що мають знати переселенці з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк