22.06.2024, 14:43

Кремінна під вогнем: очевидці про ситуацію в окупованому місті

Віктор Білий | Всі новини автора

Останніми днями ситуація в окупованій Кремінній Луганській області залишається напруженою. Місцеві жителі повідомляють про регулярні обстріли та вибухи в місті та його околицях.

Про це вони пишуть у регіональних пабліках, передає Час Пік.

22 червня 2024 року обстановка у місті кілька разів змінювалася. Вранці, близько 07:53, ситуація була відносно спокійною, що підтверджується словами очевидців, які повідомили про тишу в цей час.

Однак упродовж дня інтенсивність обстрілів зросла. О 10-й ранку було зафіксовано "приліт" снаряда в безпосередній близькості від центру міста. За попередніми даними, він міг потрапити до району лікарні чи іншого значущого об'єкта. Очевидці також зазначають, що обстріли відбуваються щодня, і пожежні бригади постійно гасять пожежі.

До 12:01 надійшла інформація про три прильоти мін недалеко від центру. Свідки описують це як сильні вибухи, що спричинили значні руйнування. Трохи пізніше, о 13.07, повідомлялося про новий великий вибух.

Нагадаємо, що раніше в соціальних мережах з'явилися повідомлення про інтенсивні обстріли. За словами місцевих жителів, ракети "Град" потрапили до району Хімавтоматики та інших частин міста, викликавши спалахи в лісовій зоні. Попри численні пошкодження, так звана місцева адміністрація поки що утримується від коментарів щодо того, що відбувається, а відомостей про постраждалих немає.

Читайте також: 

Свіжі кадри з Кремінної показали у мережі - фото, відео

Кішка з чутливим травним трактом — як має виглядати її дієта?

Спрей Victoria's Secret

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк