23.06.2024, 17:21

Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне та Кремінна: "Азов" звернувся до мешканців окупованої Луганщини

Лисичанск, Северодонецк, Рубежное и Кременная: "Азов" обратился к жителям оккупированной Луганщины

12-а бригада спеціального призначення "Азов" Національної гвардії України звернулася до жителів Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, Кремінної та навколишніх територій із закликом допомагати Силам оборони України.

Бійці 12-ї бригади спецпризначення "Азов" НГУ звернулися до мешканців тимчасово окупованої Луганської області із закликом передавати інформацію, яка допоможе Силам оборони України звільнити Луганщину, повідомляє Час Пік.

"До уваги громадян Кремінної, Рубіжного, Лисичанська, Сєвєродонецька та навколишніх територій.

Якщо ви знаходитесь на згаданих окупованих територіях і чекаєте на звільнення рідного міста або селища, зробіть свій внесок у перемогу над російською армією.

Ви можете допомогти Силам оборони України, передаючи дані про розташування та пересування сил і засобів окупантів у ваших населених пунктах...

Якщо ваші родичі чи друзі лишились на згаданих окупованих територіях, ви також можете допомогти, передаючи інформацію від них", - йдеться у повідомленні на сторінці "Азова" в Telegram.

Поділитися інформацією можна, написавши на Telegram-аккаунт: ]]>@andrad2024]]>

Українські воїни гарантують анонімність та таємність переписки.

"Азов"

Нагадаємо, наприкінці травня губернатор Ростовської області видав указ про встановлення 5-кілометрової окремої зони на адміністративному кордоні з т.зв. "ЛНР" та "ДНР". Як місцеві жителі відреагували на встановлення "особливої ​​зони" на кордоні з РФ, читайте у нашому матеріалі.

Читайте також:

"Не розслаблятися!": Які штрафи "світять" дачникам у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному

"Вікно допомоги": де переселенці з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного цілодобово можуть знайти корисну для ВПО інформацію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк