27.06.2024, 16:04

Окупанти на луганському напрямку намагаються вийти на адмінкордони

Оксана Мовчан | Всі новини автора
рположд

На сході України, російські окупаційні війська активізували свої дії, спрямовуючи зусилля на досягнення двох стратегічних цілей.

Про це повідомив в ефірі телемарафону командир протитанкового батальйону Третьої штурмової бригади Олег Романов "Ромаха", передає Час Пік.

За останніми даними військових, ворожі сили націлюються на виходження до адміністративних кордонів Луганської області. Це завдання стало першочерговим для окупантів, які планують використовувати цей крок для подальших військових операцій та пропагандистських заходів на підтримку власного населення.

У разі успіху у здійсненні цієї мети, російські пропагандисти обіцяють створити "інфопривід" для своїх громадян, збільшуючи настрій й підтримку військової кампанії. Крім того, військовий командир відзначив, що наступним кроком окупантів може стати захоплення населеного пункту Борова на Харківщині, який відіграє важливу роль як логістичний центр для українських військ на лівобережжі річки Оскіл.

Відзначаючи продовження наявності українських військ на землях Луганщини, військовий командир підкреслив необхідність підготовки до можливих подальших провокацій та ворожих атак з боку російських сил.

Нагадаємо, що російський пропагандист і військкор Олександр Коц визнає, що введення російської армії на Харківщину завершилося невдало. За його словами, Збройні сили України (ЗСУ) чинили потужний опір, що склалася для російських військ складну ситуацію, що застопорилася.

Читайте також:

"Народна рада ЛНР" ухвалила "закон", який стосується "безгосподарних житлових приміщень": що відомо

Вибираємо речі для виписки малюка з пологового будинку

Теплі підлоги та різні варіанти їх застосування

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк