11.07.2024, 13:41

"Розмовляти з ними, не знаючи мови, нереально": у мережі розповіли, хто приїхав "відновлювати" Лисичанськ

восстановление лисичанска

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області домовитися про щось із "ремонтниками" буває неможливо через те, що вони не розуміють російську мову.

Про ситуацію повідомляють користувачі мережі, передає Час Пік.

У мережі заявляють, що в Лисичанську орудують "будівельники" з Узбекистану та Таджикистану, які розуміють лише свою мову. Тому навіть сказати їм, щоб не викидали речі з вікон, неможливо.

"Якщо працівники з Узбекистану чи Таджикистану - вони не розуміють російської мови та викидають речі з вікон. Вони їм заважають", - пишуть у мережі.

Невідомо, наскільки явище масове, але у місцевих виникають складнощі у комунікації з "будівельниками".

"Може, десь і розмовляє хтось. Є жінка виконроб, яка якось намагається розмовляти, точніше більше показує... Розмовляти з ними, не знаючи мови, нереально. І не треба мені доводити, що такі тут не працюють ", - обурюються у мережі особливостям "відновлення" Лисичанська.

Нагадаємо, раніше користувачі мережі порушували ще одну проблему окупованого міста - відсутність гуманітарної допомоги. Вона нібито їде, але ніколи не доїжджає.

У публікації були використані матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>" та регіональних чатів.

Читайте також: Безкоштовне повернення додому та допомога з вивезенням речей: про які права мають знати ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк