12.07.2024, 17:51

"Ситуація далека від тихої": обстановка в окупованій Кремінній від місцевих

Оксана Мовчан | Всі новини автора
апопрор

Обстановка в тимчасово окупованій Кремінній Луганської області залишається вкрай напруженою. Протягом останнього часу у місто регулярно "прилітає".

Про це повідомляють у тамошніх пабліках, передає Час Пік.

За словами місцевого жителя, ранок у Кремінній розпочався з "прильотів", які відбулися в районі центрального ринку. О 08:55 два снаряди впали в цій частині міста. Один із них влучив у район колишнього магазину "Сім'я", а інший спричинив пожежу в приватному будинку біля РАЦСу.

Інформація про постраждалих наразі відсутня, але очевидці чули звук швидкої допомоги, яка поспішала на місце події. Також повідомляється, що близько 10:00 щось пролетіло через двір у район меблевої фабрики.

Всупереч повідомленням про відносний спокій вчора, ситуація була далека від тихої. Протягом дня було зафіксовано кілька обстрілів центральної частини міста, а також на околицях. Очевидці повідомляють про численні пожежі та значні руйнування на околицях міста. Обстріли не вщухали і після 14:00, коли неподалік від центру також було зафіксовано "прильоти".

"Прильоти вранці, район центрального ринку 08:55. Два снаряди впали в районі центрального ринку: один влучив у районі колишнього магазину "Сім'я", а інший спричинив пожежу в приватному будинку в районі РАЦСу. Сподіваюся, пожежу вдалося загасити. Про постраждалих не знаю, але чув звук швидкої допомоги. Також чув, що щось пролетіло через двір у район меблевої фабрики 10:00. Адмінушко, читаю і не згоден із тими, хто написав вам, що вчора було тихо. Ні, звісно ж, не тихо! Було кілька прильотів по центру, не кажучи вже про околиці. Горіли будинки. Повідомляю вам, що околиці зруйновані сильно. Туди щодня летить жорстко. Я не панікер, але ситуація в місті дуже небезпечна. Вчора, після 14 дня були прильоти недалеко від центру 10:26", - розповідає підписник місцевого чату.

Жителі Кремінної відзначають, що обстановка в місті дуже небезпечна.

Читайте також:

Екологи порахували, яких збитків завдала російська армія навколишньому середовищу Луганщини

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк