14.07.2024, 16:20

"Небачений прорив": Влада окупованого Лисичанська похвалилася відкриттям поштового вантажного відділення

Иллюстративное фото / Открытый источник

Окупаційна адміністрація Лисичанська похизувалася новим "досягненням". Тепер мешканці міста зможуть відправляти поштою вантажі та отримувати посилки. Чергове завоювання "руського миру"...

Окупаційна адміністрація Лисичанська повідомила, що у місті відкрилося вантажне відділення "Пошти Новоросії" і тепер мешканці міста зможуть отримувати та відправляти посилки, передає Час Пік.

За словами представника компанії, тепер мешканці т.зв. "Новоросії" зможуть одержувати вантажі та посилки з усієї Росії та Азії, а також відправляти посилки до будь-якого населеного пункту понад 30 країн світу. Можна надсилати посилки від 1 кг до 20 тонн.

Крім того, тепер лисичани зможуть замовляти товари на маркетплейсі Ozon. Як зазначив представник компанії, доставка буде безкоштовною, оскільки вона вже включена у вартість товару.

І, звичайно ж, пропагандисти одразу ж показали "ощасливлених" мешканців Лисичанська.

"Ми хочемо отримувати російські товари для свого побуту, для свого здоров'я. Щоб далеко не їздити, нам таке благо зробили...", - заявила радісна лисичанка.

Чи пам'ятає вона, що ще два роки тому жителі Лисичанська без проблем отримували та відсилали посилки, що відділення пошти в місті не були, наче диво, що товари спокійно замовляли в будь-якому магазині по інтернету, не користуючись "голубиною поштою". А тепер можливість надіслати та отримати посилку подається окупантами, як революційне досягнення "руського миру"... "Благо зробили"...

оккупированный Лисичанск оккупированный Лисичанск

Нагадаємо, Луганською обласною військовою адміністрацією офіційно запроваджується збір інформації щодо вцілілого житла на Луганщині, власники якого бажають отримати компенсацію при юридично оформленій відмові від права власності на нього на користь держави Україна у разі потенційної появи такої можливості та наявності необхідних фінансових ресурсів. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також стало відомо, що Міністерство освіти та науки України виступає з ініціативою переформатування навчального процесу. Українських дітей-переселенців хочуть позбавити можливості дистанційного навчання та перевести на денну (очну) форму навчання у населеному пункті, де фактично проживає дитина-ВПО. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Читайте також:

Дали задню? Чи заборонять дітям-ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного вчитися дистанційно

Безкоштовне житло: як ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного стати на облік для отримання житлової площі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк