22.07.2024, 18:56

Реальність "руського миру": у мережі оприлюднили нові фото з тимчасово окупованого Сєвєродонецька

сєвєродонецьк

В інтернеті з'явилися нові фотографії одного з районів тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області, які яскраво ілюструють реальність життя в місті після приходу "руського миру".

На знімках, зроблених при яскравому сонячному світлі, добре видно наслідки занепаду, передає Час Пік.

Фото демонструють будівлі, які  виглядають старими й зношеними, місцями з відшарованою штукатуркою. Сонце високо в небі, але жодної активності на вулицях не спостерігається. Дерева та інші рослини ростуть хаотично, немає догляду за зеленою зоною.

Після приходу "руського миру" Сєвєродонецьк перетворився на місто-привид. Вулиці, які колись були повні життя, тепер порожні й занедбані. Все більше частин міста здаються покинутими. Відсутність людей на фото лише підкреслює безнадійну ситуацію, в якій опинилося місто.

Нагадаємо, що нещодавно, тимчасово окупованому Сєвєродонецьку сталася пожежа у багатоквартирному будинку на вулиці Партизанська. Вогонь охопив одну з квартир, завдавши значних збитків.

Читайте також: 

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

"Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

В окупованому Донецьку пролунали вибухи: що відомо - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк