24.07.2024, 17:16

Росіяни провалюють вступну кампанію до "вузів" Луганська та Донецька, - ЦНС

вузы луганска

Вступна компанія у "вузах" на окупованих територіях України провалюється, незважаючи на тактику росіян "приймаємо всіх".

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"Незважаючи на всі спроби росіян зробити вигляд чудових перспектив з їх приходом на захоплені та винищені території України, це погано вдається. Взяти хоча б у приклад вступну кампанію, яку ворог розгорнув на тимчасово окупованих територіях. Жодні обіцянки безкоштовного навчання, великих стипендій, працевлаштування не змогли залучити охочих навчатися у фейкових вузах псевдоутворень ЛНР та ДНР", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ЦНС, росіяни затвердили тактику "беремо всіх". І фактично вступити до "вузів" Луганська та Донецька можна без проблем. Однак такими "шансами" ніхто з місцевих користуватися особливо не хоче. Тактика окупантів не спрацювала.

"Все тому, що росіяни на тимчасово окупованій Україні систему освіти зробили осередком пропаганди, але не знань", - додають у ЦНС.

Читайте також: Безкоштовне повернення додому та допомога з вивезенням речей: про які права мають знати ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк