01.08.2024, 18:25

"А хто всі ці люди?": У Сєвєродонецьку влаштували роздачу подачок, але в мережі дещо запідозрили

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області похвалилися черговою роздачею подачок місцевому населенню. У мережі виникли запитання до фото.

Окупаційна "влада" Сєвєродонецька похвалилася роздачею продуктів місцевому населенню, передає Час Пік.

Традиційно, на фото немає жодної молодої особи - одні пенсіонери. Очевидно, молоді у місті практично немає. Проте користувачів мережі збентежило навіть не це. Мешканці Сєвєродонецька не змогли серед осіб, які фігурують на фото пропагандистів, нікого впізнати.

"Дивлюсь фото, а хто всі ці люди? Місто не велике всі обличчя знайомі, а тут зовсім чужі "люди" хоч хтось побачив знайоме обличчя?",

"Те ж питання. Постійно, коли такі фото виставляють, вдивляюся в обличчя людей. Жодної знайомої душі. А у людей такі "щасливі" вирази обличчя", - зазначають користувачі мережі.

Таким чином, у мережі не виключають, що роздача продуктів - постановка. Чи одержують місцеві жителі, які залишаються у Сєвєродонецьку, продукти реально - невідомо.

У публікації були використані матеріали Telegram-каналу ]]>"По Северу".]]>

Читайте також: Як потрапити до Лисичанська зараз: хто з містян став "небажаним" та чи можна обійтися без "офіційного дозволу"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк