03.08.2024, 10:01

На околиці Сєвєродонецька вирує лісова пожежа: фото, відео

Северодонецк, лесные пожары

На території окупованої Луганщини лісові пожежі продовжуються вже кілька місяців. Незважаючи на всі заяви "влади" про те, що боротьба з пожежами йде успішно, вогонь вже впритул підібрався до Сєвєродонецька.

Вдень 2 серпня розпочалася сильна пожежа в окупованому Сєвєродонецьку, за словами місцевих жителів, горить ліс в районі автовокзалу та Шосе Будівельників, передає Час Пік.

У місцевих чатах повідомляють, що в районі пожежі перекрито дороги й дивуються, чому на боротьбу з вогнем приїхала лише одна пожежна машина.

Тим часом т.зв. "ГУ МНС РФ по ЛНР" повідомляє, що рятувальники за минулу добу ліквідували 50 ландшафтних пожеж: "2 серпня в республіці ліквідовано 60 пожеж - 51 з яких це суха трава, сміття, чагарник". Й ані слова про лісову пожежу у Сєвєродонецьку!

Поки окупанти рапортують про "досягнення та перемоги", незабаром район Сєвєродонецька, який раніше міг похвалитися чистим повітрям та близькістю соснового лісу, буде оточений випаленою землею та обпаленими деревами...

лесной пожар в Северодонецке лесной пожар в Северодонецке лесной пожар в Северодонецке лесной пожар в Северодонецке

​​ У публікації використана інформація з Telegram-каналів "]]>Северодонецк ЛХС 1934]]>", "]]>Трикутник]]>".

Читайте також:

"Знають не всі": Чому ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного потрібно оформити статус "дитина війни"

Компенсація за знищене житло: Хто з ВПО Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного отримає гроші в першу чергу?

Жителям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного спишуть частину платежів за світло та газ? Хто потрапив до категорії "щасливчиків"?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк