04.08.2024, 18:38

У мережі повідомляють про "прильоти" в окупованій Кремінній

Оксана Мовчан | Всі новини автора
рпорл

В останні дні в мережі з'являються численні повідомлення про інтенсивні "прильоти" у тимчасово окупованій Кремінній Луганської області.

Про це інформують у тамтешніх пабліках, передає Час Пік.

Мешканці міста діляться інформацією про складну ситуацію, яка виникла через регулярні "прильоти" на околицях та в деяких випадках навіть у центрі міста.

Ось деякі свідчення від місцевих жителів:

Один з мешканців міста зазначив, що в центрі ситуація відносно стабільна, але на околицях відбуваються сильні обстріли. Іноді звуки вибухів настільки гучні, що їх можна чітко чути навіть у центрі Кремінної.

Інша жінка, яка нещодавно провела тиждень у місті, повідомила, що ситуація відносно нормальна, незважаючи на відльоти та прильоти, які найчастіше трапляються на околицях. Вона додала, що магазини та ринок працюють, а мешканці отримують гуманітарну допомогу.

"Все відносно нормально, жити можна", - підсумувала вона.

Втім, не всі новини настільки оптимістичні. Ще одна мешканка повідомила, що лише недавно почула звуки обстрілів, які наближаються до центру міста.

"Летить у бік центру", - зазначила вона.

Інші повідомлення свідчать про інтенсивні обстріли в різних частинах міста. Наприклад, вчора мешканці чули надзвичайно гучні вибухи в районі супутника, де зафіксовано понад 10 важких "прильотів".

"Херачать по Шахті", - зазначили у мережі, додавши, що станом на 15:30 було зафіксовано щонайменше 7 обстрілів.

Ситуація в Кремінній залишається напруженою.

Читайте також:

Вбивство в окупованому Сєвєродонецьку: рецидивісти на смерть забили місцевого жителя

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк