05.08.2024, 15:39

Дорожні знаки замість світлофорів: як окупанти забезпечують "безпеку" у Рубіжному

В окупованому Рубіжному Луганській області, де світлофори на перехрестях, як і раніше, не працюють, окупаційна влада розпочала заміну дорожніх знаків.

Про це повідомили пропагандистські ресурси, повідомляє Час Пік.

Окупанти стверджують, що заміна знаків пріоритету необхідна для забезпечення безпеки на дорогах. Співробітники муніципального підприємства "ДЕП міста Рубіжне" встановили нові знаки на наступних перехрестях:

  • Б. Хмельницького – Визволителів;
  • Менделєєва – Визволителів;
  • Миру – Визволителів;
  • Леніна – Миру;
  • Визволителів - Міжнародна.

Роботи щодо встановлення знаків продовжаться і найближчим часом, заявили представники окупаційної адміністрації. На їхню думку, дорожні знаки відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки, інформуючи учасників дорожнього руху про правила та обмеження, попереджаючи про небезпеки та допомагаючи орієнтуватися на дорозі.

Проте жителі міста відреагували на ці новини скептично, наголосивши, що світлофори, які не працюють, створюють набагато більшу небезпеку.

У соціальних мережах городяни коментують: "Світлофори не завадило б краще увімкнути. Багато "оленів", які на ті знаки й не дивляться".

Тим часом ситуація на дорогах Рубіжного залишається складною. Без робочих світлофорів та при недостатній увазі до дорожніх знаків ризики виникнення аварійних ситуацій залишаються високими.

Читайте також: Безкоштовне перевезення речей: як переселенцям з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного подати заявку на послугу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк