09.08.2024, 15:30

Кількість жертв удару по Костянтинівці зросла до 10: серед постраждалих – 35 осіб

Віктор Білий | Всі новини автора

Внаслідок російського удару по супермаркету та відділенню "Нової пошти" у Костянтинівці Донецької області загинули щонайменше 10 людей, ще 35 отримали поранення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, повідомляє Час Пік.

Пожежа, що охопила торговий центр площею 1000 кв. м, було ліквідовано. Однак збитки виявились значними: пошкоджено житлові будинки, магазини й більше десятка автомобілів.

Президент України Володимир Зеленський, у своєму Telegram-каналі, висловив співчуття сім'ям загиблих і підкреслив, що Росія відповідатиме за цей акт терору. Він зазначив, що рятувальна операція продовжується, і робиться все можливе для порятунку людей.

Станом на 15:00 з-під завалів у Костянтинівці дістали тіло дитини. Як повідомили у "Донбас Реалії", російські війська завдали по місту авіаудару ракетою Х-38.

За даними голови Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, операція з пошуку та порятунку постраждалих триває.

Зараз відомо про 10 загиблих та 35 поранених, проте кількість жертв може зрости.

Нагадаємо, що сьогодні 9 серпня російська армія завдала чергового удару по мирним жителям України, обстрілявши Костянтинівку в Донецькій області, потрапивши в працюючий супермаркет, повний людей.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк