13.08.2024, 18:06

На окупованій Луганщині готують поштове "ноу-хау"

письмо

На окупованій території Луганської області збираються запровадити чергове "прогресивне" ноу-хау - гібридну пошту.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"У так званій "ЛНР" збираються запровадити гібридну пошту. Вона має замінити електронну. Скористатися нею можна у відділеннях зв'язку. Ідею цифрового занепаду реалізує окупаційне міністерство цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій", - йдеться у повідомленні.

Суть нововведення полягає в тому, що у відділеннях пошти оператори матимуть змогу приймати електронні копії документів (або сканувати паперові документи). Надалі скан-копії документів надсилатимуться на відділення доставки та роздруковуватимуться. Адресат зможе отримати роздруківку документів. Ймовірно, така ситуація обумовлена ​​тим, що в регіоні немає зв'язку та інтернету, а поштові відділення повноцінно не працюють.

Нагадаємо, раніше у ЛОВА повідомляли про те, що на окупованій території регіону дітей навчатимуть російські військові з бойовим досвідом. Детальніше про злочинну ініціативу Кремля - ​​у нашому матеріалі.

Читайте також: Комусь із Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного пощастить? Житлом збираються забезпечити кілька тисяч ВПО

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк