15.08.2024, 10:41

"Чудовий" подарунок: Школярам Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного подарують "унікальні" щоденники

Школьникам в "ЛНР" подарят "уникальные" дневники

На захоплених територіях Луганської області російські окупанти продовжують промивати мізки дітям. Педагогів активно готують до початку навчального року, а шкільні бібліотеки продовжують заповнювати пропагандистською макулатурою.

Гауляйтер т.зв. "ЛНР" Леонід Пасічник показав, які щоденники отримають у подарунок школярі до нового навчального року, повідомляє Час Пік.

Цю "патріотичну макулатуру" вручать й дітям у "нових звільнених" містах - Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному. Усього два роки минуло відтоді, як там встановився "руський мир", але зомбування дітей проводиться шаленими темпами, окупанти не шкодують ані сил, ані коштів.

Можна навіть не сумніватися, що всі зусилля педагогів-колаборантів будуть спрямовані на "правильне" виховання дітей, а не навчальний процес. Продемонстровані "унікальні щоденники" підтверджують такий висновок.

Гауляйтер т.зв. "ЛНР" Леонід Пасічник похизувався "унікальним щоденником з патріотичним дизайном". Він зазначив, що щоденник спеціально розроблено "Міністерством освіти та науки ЛНР спільно з партнерами". Вже готово понад 100 тисяч екземплярів таких щоденників.

За словами Пасічника, у цих щоденниках, над якими працювали "історики", буде "все найкорисніше: історія Луганщини, цікаві факти про республіку та державна символіка, важливі події..."

Дивлячись на сторінки "унікального" щоденника, відразу стає все зрозуміло...

Школьникам в "ЛНР" подарят "уникальные" дневники Школьникам в "ЛНР" подарят "уникальные" дневники Школьникам в "ЛНР" подарят "уникальные" дневники

Читайте також: "Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте ще: Безкоштовне перевезення речей: як переселенцям з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного подати заявку на послугу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк