16.08.2024, 09:16

"Замахнулися!": Влада "ЛНР" надумала розвивати ракетно-космічну галузь

Луганск, "ЛНР"

Влада так званої "ЛНР" надумала розвивати ракетно-космічну галузь. Пасічник похизувався підписанням договору про співпрацю з Роскосмосом. А до 1 вересня у Луганську з'явиться перший у "республіці" космічний клас.

Як заявив гауляйтер "ЛНР" Леонід Пасічник, він підписав "важливий для нашого регіону документ" – договір про співпрацю з Роскосмосом. Він наголосив, що всі сили будуть спрямовані на "підготовку молодих кадрів", повідомляє Час Пік.

У своєму Telegram Пасічник повідомив, що перший у "ЛНР" космічний клас з'явиться на базі луганської гімназії №36. За його словами, спецобладнання для класу вже отримано й уроки у новому кабінеті будуть проводити вже з вересня цього року.

"Окупаційна влада "ЛНР" зібралася розвивати космічну галузь. На захопленій росіянами території відсутні відповідні розробки, інфраструктура, факультети вишів, вчені, немає навіть здобутків минулого. Втім, вже є угода про співробітництво з роскосмосом, яка все це обіцяє. Колаборанти сподіваються, що документ надасть "новий імпульс розвитку космічної галузі Луганщини". Тож, "ЛНР" – перша з окупованих територій у космосі. У мріях…", - ]]>прокоментували ]]>новину в ЛОВА.

Варто зазначити, що будувати "грандіозні" плани в "ЛНР" вміють, у цьому їм немає рівних... Вони вже й сучасний міжнародний аеропорт у Луганську "ось-ось" відкриють і швидкісні поїзди до Москви "зовсім скоро" запустять, і міста висотками забудують... Залишилося тільки трохи почекати, ну 10 років чекали ж!

Ну, а поки готують "інтелектуальний потенціал регіону" та розвивають "ракетно-космічну галузь республіки", комунальники на окупованій Луганщині намагаються налагодити централізоване водопостачання та опалення у "звільнених" містах...

Читайте також: "Віджатий трикутник": Що робити мешканцям Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, якщо їхні квартири захопили окупанти

Читайте також: "Сюрприз" для українців від НБУ: перекази коштів з картки на картку строго обмежать

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк