16.08.2024, 12:38

Між вибухами та повсякденністю: як живе окупована Кремінна на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованій Кремінній Луганській області знову чути звуки розривів. Інтенсивність обстрілів останнім часом посилилася, що викликає занепокоєння серед населення.

Про це пишуть мешканці міста у місцевих пабліках, передає Час Пік.

За словами очевидців, "вибухи чути як поблизу, так і далеко від центру міста". Попри це, більшість жителів намагаються зберігати спокій, продовжуючи свою повсякденну діяльність.

"У центрі Кремінної знову голосно. Вибухи один за одним. З усіх, що знаходяться на площі перед будівлею міськадміністрації, здається, тільки я на мить завмираю за цих звуків. Мешканці намагаються зберігати спокій і незворушність", - пишуть у мережі.

Минулого тижня, за повідомленням у мережі, під обстріл потрапила міська лікарня, внаслідок чого було пошкоджено один із корпусів, вибито скло та пошкоджено автомобілі швидкої допомоги. "Крім того, поранення отримала співробітниця медзакладу".

Зазначаються й випадки використання безпілотних літальних апаратів. Нещодавно атакували міський сміттєвоз, хоча водій не отримав серйозних травм, а машину вдалося відновити.

Читайте також: "Спостерігається активність дронов": ситуация в тайм-часов "звільненій" Креміній

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк