18.08.2024, 18:51

У двох містах Донецької області посилюють комендантську годину

мирноград

У Мирнограді та Селидовому Донецької області суттєво збільшують час комендантської години. Мешканців закликають евакуюватись.

Про подовження комендантської години у Мирнограді та Селидовому ]]>повідомив]]> керівник Донецької ОВА Вадим Філашкін у Telegram, передає Час Пік;

"Підписав розпорядження про встановлення комендантської години у Мирнограді та Селидовому з 15:00 до 11:00", - написав Філашкін.

За його словами, нові правила почнуть діяти із завтрашнього дня, 19 серпня.

"Закликаю жителів цих міст евакуюватися в більш безпечні регіони України! А тих, хто досі там залишається, - дотримуватися обмежень і не наражати себе на небезпеку", - додав глава ОВА.

Варто зазначити, що російська армія регулярно обстрілює прифронтові міста Донецької області. Вчора росіяни скинули КАБ на будинок у Мирнограді, внаслідок чого загинула людина. Після сьогоднішнього обстрілу також є загиблий. Залишатися у містах небезпечно.

Читайте також: Відмова від уцілілого житла в окупації чи відмова від компенсації? Перед яким вибором можуть поставити переселенців і на що готові погодитися ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк