22.08.2024, 08:12

Ціновий контроль у Рубіжному: у мережі показали ціни на продукти в окупованому місті

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому місті Рубіжне Луганської області представники так званої адміністрації провели моніторинг цін на соціально значущі продовольчі товари.

Про це повідомляють пропагандистські пабліки, передає Час Пік.

Відповідно до інформації, у межах муніципального контролю за умов воєнного стану було перевірено ціни на товари першої потреби. У магазинах міста представлено безліч соціальних товарів, що продаються за встановленими соціальними цінами. Ці товари маркуються спеціальними кольоровими цінниками із позначкою "Соціальний товар".

Пропагандистські джерела зазначають, що перевірка цін та роз'яснювальна робота спрямовані на підтримку цінової стабільності та запобігання несанкціонованому підвищенню цін на соціально важливі товари в умовах воєнного стану.

На фото видно ціни на соціально значущі продовольчі товари, виражені в рублях. Продукти, такі як соняшникова олія, гречка та цукор, марковані жовтими цінниками з позначкою "Соціальний товар". Соняшникова олія продається за ціною 102 рублі за пляшку, гречка коштує 49,90 рублів, яйця – 90 рублів, а кілограм цукру – 69,99 рубля.

Читайте також: "Лікарів не вистачає, черги божевільні": стало відомо про "передову російську медицину" у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк