22.08.2024, 17:04

"Вогняний апокаліпсис на окупованих територіях": степові пожежі охоплюють житлові квартали в Слов'яносербському та Амвросіївському районах

Оксана Мовчан | Всі новини автора
олдло

У тимчасово окупованих районах Луганщини та Донеччини виникла надзвичайна ситуація через поширення степових пожеж.

Про це повідомляє журналіст Денис Казанський у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

Вогонь, який розгорівся на відкритих просторах, вже перекинувся на житлові квартали в Слов'яносербському та Амвросіївському районах.

Попри серйозність ситуації, місцеві пожежники не можуть впоратися з масштабом катастрофи. Відсутність достатньої кількості рятувальних підрозділів і технічного обладнання значно ускладнює боротьбу з вогнем. Як наслідок, вогняна стихія безперервно розширюється, захоплюючи нові території та завдаючи шкоди житловим будинкам.

Мешканці постраждалих районів вже висловили своє обурення через неефективність влади, яка, за їхніми словами, не вживає необхідних заходів для ліквідації наслідків пожежі.

В умовах бездіяльності офіційних осіб, місцеві жителі відчувають себе покинутими напризволяще, адже ситуація стає дедалі критичнішою.

Пожежі продовжують завдавати шкоди, і без оперативного реагування вони можуть спричинити ще більші руйнування та загрози для життя людей.

Як повідомлялось раніше, у районі тимчасово окупованого Сєвєродонецька Луганської області знову вирує лісова пожежа - догоряють рештки лісу. У мережі з'явилися фото з місця подій.

Читайте також:

Річка, пафос та прапори: в останні дні літа в Новоайдарі окупанти урочисто відкрили міський пляж

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк