24.08.2024, 14:10

Сєвєродонецьк у тіні війни: у мережі з'явилися нові кадри з вулиць окупованого міста

Віктор Білий | Всі новини автора

У мережі з'явилися свіжі відео та фото, що демонструють поточний стан окупованого Сєвєродонецька. На нових кадрах чітко видно наслідки бойових дій, які залишаються не ремонтованими.

На відео можна побачити, що значну частину будівель, пошкоджених внаслідок активних бойових дій у місті, за два роки окупації все ще не відновлено, передає Час Пік.

У районі зупинки на вулиці Князя Володимира (раніше відомої як вулиця Курчатова) багатоповерхові будинки залишаються у зруйнованому стані. Ситуація аналогічна і на вулицях Енергетиків та Танкістів, де пошкоджені будинки стоять без ремонту, а завали так і не прибрані.

Вулиці міста виглядають безлюдно - людей на них мало, а транспорт практично відсутній. У поєднанні з димом від пожеж, видимим на фото, це створює гнітючу атмосферу в місті.

Особливу увагу привертають фото, на яких зафіксовано пожежі довкола Сєвєродонецька.

Як повідомляє "Сєвєродонецьк Times" з посиланням на супутникові дані NASA, в районі сєверодонецького міського цвинтаря вирує велика лісова пожежа. Супутникові знімки показують, що вогонь стрімко наближається до селища Метьолкіне, що викликає додаткове занепокоєння місцевих жителів та експертів.

Читайте також: "Влада" Сєвєродонецька перестаралася з прикрашанням "відновлення" міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк