25.08.2024, 17:15

В окупованій Кремінній повідомили про вибухи та активність ворожої авіації

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Кремінній Луганській області знову спостерігається тривожна ситуація. Місцеві жителі повідомляють про звуки вибухів, які було чути 24 та 25 серпня.

Про це пишуть очевидці у місцеві чати, де вони описують потрапляння до міста, хоча зараз ситуація, за їхніми словами, стабілізувалася, передає Час Пік.

"Прильоти були вчора і сьогодні з ранку, але нас ця доля минула", - пишуть у мережі.

Вночі у Кремінній, за словами очевидців, працювала система протиповітряної оборони російських окупантів, що підтверджує підвищену напруженість у регіоні. Жителі також зазначають, що щодня чують артилерійські постріли, що вказує на бойові дії, що продовжуються. "Десь далеко чути роботу артилерії".

Сьогодні близько 11 години ранку в небі над Кремінною були помічені ворожі вертольоти, що прямували у бік Білогорівки та Торського. Така активність авіації свідчить про постійну загрозу у регіоні.

Раніше, 23 серпня, у чаті місцевих жителів з'явилося повідомлення про регулярні відключення електрики у місті. Періоди без світла можуть тривати до трьох годин. Також на околицях Кремінної була помічена пожежа в одному з лісових масивів, що додає додаткову тривогу до і без того складної обстановки.

Читайте також: У мережі стало відомо про ситуацію в окупованій Кремінній: подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк