12.09.2024, 16:14

У мережі повідомляють, що окупанти в Лисичанську "відрубали всі лазівки" з мобільного зв'язку

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованих містах Луганської області, включаючи ЛисичанськСєвєродонецьк та Рубіжне, зник мобільний зв'язок. За інформацією з мережі, окупанти закрили всі канали зв'язку, залишивши лише супутниковий та стаціонарний зв'язок. Це серйозно ускладнило життя місцевих жителів, які майже повністю ізольовані.

Місцеві жителі повідомляють, що зв'язок зник навіть у тих районах, де він раніше був доступний, передає Час Пік.

"Нещодавно у "трикутнику" відрубали всі лазівки по мобільному та інтернет-зв'язку. Надії на повернення хоч якогось цивілізованого спілкування стало ще менше", - пишуть користувачі в мережі.

Повідомлення про проблеми з мобільним зв'язком почали надходити ще з 31 серпня. У регіональних чатах повідомлялося, що додзвонитися до міста стало неможливо. На тлі відсутності зв'язку користувачі помітили, що вежа зв'язку згоріла саме в той момент, коли припинилося підвезення води.

Тим часом окупаційні ресурси інформують, що в Лисичанську триває ремонт водопровідних мереж. За їхніми даними, "на одній із вулиць у центральній частині міста проводиться ремонт застарілого водопроводу".

Читайте також: "Реально треба підійматися і стукати в усі двері": як жителі окупованого Лисичанська намагаються вирішити проблему з водопостачанням

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк