17.09.2024, 18:12

Порушників одразу до військкомату: в окупованому Сєвєродонецьку посилилися заходи щодо примусової мобілізації

Віктор Білий | Всі новини автора

У Сєвєродонецьку Луганської області окупанти продовжують посилювати примусову мобілізацію, порушники комендантської години потрапляють безпосередньо до військкомату.

Про це ]]>повідомив]]> начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, передає Час Пік.

Лисогор зазначив, що окупанти не розкривають реальних даних про втрати серед своїх військ, що дозволяє їм уникати суспільного резонансу. "У поточних умовах Росія збільшує чисельність своїх збройних сил на 180 тисяч осіб".

Це збільшення, за словами Лисогора, має компенсувати втрати серед російської армії, а юридично розширить чисельність російських військ до більш ніж 2,39 мільйона осіб.

"Зокрема, у Сєвєродонецьку до військкомату потрапляють порушники комендантської години", - написав він.

Також в умовах окупації зв'язок у Сєвєродонецьку залишається проблематичним.

Мешканці повідомляють, що у місті частково працює мобільний зв'язок. Як повідомляє один із місцевих жителів, "Сьогодні Міранда тестує 36 діапазон, і в місті пробивається сигнал, що дозволяє спробувати зв'язатися з рідними безпосередньо через Міранду або російську сім-карту, щоб повідомити, що з вами все гаразд".

Читайте також: Ціни – "космос", зарплати – на рівні виживання: У мережі показали, яку зарплату платять окупанти жителям Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк