18.09.2024, 20:01

У Кремінському районі затримано чоловіка за підозрою у вбивстві місцевої жительки

Марина Гончар | Всі новини автора
вбивство

В окупованому Кремінському районі Луганської області співробітниками так званого "слідчого комітету Росії" за підозрою у вбивстві літньої жінки було затримано чоловіка, мешканця селища Нова Астрахань.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

Інцидент стався після того, як підозрюваний прибув до будинку пенсіонерки з вимогою віддати йому алкогольні напої. Отримавши відмову, чоловік знайшов металевий предмет і завдав ним кілька ударів жінці в голову, від яких вона померла на місці.

Злочинець одразу після нападу залишив місце події, але незабаром був виявлений завдяки оперативним заходам місцевих "правоохоронних органів".

Співробітники так званого "МВС Луганської народної республіки" встановили особу підозрюваного та його місце перебування.

Чоловіка затримали, він зізнався у скоєнні злочину, розповівши про мотиви та обставини цього випадку. Наразі "слідчі органи" продовжують розслідування кримінальної справи.

"Слідчим слідчого відділу по м. Сєвєродонецьк організовано комплекс слідчих заходів, призначено необхідні судові експертизи", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Трагедія в окупованому Сєвєродонецьку: чоловік загинув через спиляне дерево

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк