24.09.2024, 08:00

У Сіверськодонецьку встановили нові газові котельні: чи багатьох обігріють?

Оккупированный Северскодонецк, газовые котельные

У Сіверськодонецьку встановили нові газові котельні. Місцева влада розсипається у подяках перед російськими "шефами". Тож кого обіцяють обігріти взимку за допомогою цих котелень?

Окупаційна адміністрація Сіверськодонецька на Луганщині повідомила, що в місті, завдяки шефам з Пермського краю, з'явилося чотири газові котельні, передає Час Пік.

"Завдяки підтримці уряду Пермського краю встановили ще чотири газові котельні загальною потужністю понад 1,7 МВт... Спеціалісти уточнюють, що нові котельні повністю автономні, тому постійна присутність персоналу не буде потрібна", - йдеться у повідомленні.

Окупаційна адміністрація нагадала, що минулого року російські "шефи" запустили в експлуатацію дві газові котельні загальною потужністю 1,3 МВт "для забезпечення надійного теплопостачання дитячого садка та школи".

Тож кого обіцяють обігріти взимку за допомогою 4-х нових котелень?

Як заявила "влада", теплом буде забезпечено заклади додаткової освіти, охорони здоров'я, бібліотека та інші заклади.

А як населення міста? Мабуть, багатьом доведеться знову зимувати у холодних сирих квартирах. Тим більше, як стверджують місцеві жителі, ремонти у Сіверськодонецьку - "одна показуха", і будинки просто не готові до опалювального сезону...

До речі, жителі сусіднього Лисичанська теж незадоволені місцевою владою й старанно пишуть скарги.

Читайте також: Не лише Сєвєродонецьк. Які ще населені пункти перейменовано на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк