07.10.2024, 16:20

"Українці ближче, ніж раніше": у чаті розповіли про обстановку у Кремінній

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованій Кремінній Луганській області місцеві жителі відзначають суттєве загострення ситуації. За їхніми словами, за останні два тижні інтенсивність обстрілу значно зросла, особливо на околицях.

Про це мешканці Кремінної пишуть у місцевих чатах, передає Час Пік.

"От прямо не знаю, може, на фронті справи й хороші, але в місті ситуація різко стала гіршою. Вихід і моментальний приліт. У багатьох склалося враження, що українці ближче, ніж раніше", - описують ситуацію місцеві жителі, зазначаючи, що час між запуском та прильотом снарядів суттєво скоротилося порівняно з попередніми періодами. Це опосередковано може свідчити про зміну оперативної ситуації в регіоні.

За інформацією з місцевих джерел, найскладніша ситуація спостерігається на околицях міста, де за останні два тижні зафіксовано численні потрапляння та загоряння житлових будинків. Мешканці повідомляють про пошкодження житлового фонду, зокрема про розбиті вікна внаслідок ранкових обстрілів.

Місцеве населення зазначає збільшення активності безпілотних літальних апаратів над містом.

"Дуже багато БПЛА літає", - повідомляють у мережі.

Інші описують ситуацію в місті так: "Ранок був не добрий. Дуже голосно і спекотно. Ми й сусіди залишилися з розбитими вікнами. Від виходу до падіння три секунди".

Читайте також: Життя в окупованій Кремінній перетворюється на справжній жах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк