09.10.2024, 07:39

"На нас їм начхати": жителі Лисичанська та Сіверськодонецька скаржаться на бездіяльність місцевої "адміністрації"

Віктор Білий | Всі новини автора

Жителі окупованих міст Луганської області, Лисичанська та Сіверськодонецька, скаржаться на бездіяльність місцевої "влади".

У соціальних мережах та місцевих чатах вони активно обговорюють проблеми, з якими стикаються щодня, та звинувачують "адміністрацію" в ігноруванні їхніх потреб, передає Час Пік.

Місцеві жителі зазначають, що чиновники, такі як "голова ЛНР" Леонід Пасічник, не виявляють інтересу до їхніх проблем.

"У Пасічника є і зв'язок і інтернет і родичі не живуть у таких містах як Новодружеськ, Привілля, Лисичанськ, Сіверськодонецьк, і на нас їм наплювати. Воду не привозять - Росія не дає машини, зв'язку немає - Росія забороняє. Скрізь є зв'язок, тільки на ці міста заборона на все. Ми, прості люди, нікому не потрібні", - ділиться одна з мешканок, наголошуючи на відсутності елементарних умов для життя.

Багато хто наголошує, що у їхніх регіонах немає зв'язку, і це створює додаткові труднощі.

"Я думала, що зможу достукатися до московської влади через держпослуги, щоб розповісти про свавілля, яке відбувається у нас. Але, на жаль, все звелося до перенаправлення на "ЛНР", і відповідь була лише формальною", - додала інша мешканка.

Місцеві жителі також висловлюють підозри про те, що хтось отримує вигоду із ситуації.

"Існують докази, що зв'язок та інтернет не впливають на обстріли. У них є супутники, і вони бачать все в реальному часі. Нас тримають за дурнів, вдаючи, що піклуються про нас. За всіх померлих через відсутність зв'язку має хтось. то відповісти. Коли обстрілюють Луганськ, їм зв'язок не вимикають. А за ситуацію з водою має не лише місцева адміністрація відповідати, а й Пасічник. Це злочин і це нелюдяно", - пишуть у мережі.

Читайте також:

"Налітай! Розгрібай!": Які квартири, й за якою ціною продаються у Лисичанську, Сіверськодонецьку та Рубіжному

Культура під контролем: окупанти подарували Кремінній, Лисичанську та Сіверськодонецьку "цінний" подарунок

Окупаційна влада Лисичанська продовжує захоплення житла під виглядом "закону": подробиці

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк