09.10.2024, 09:22

"Просто знущання": жителі Лисичанська стикаються із "замкненим колом" пропускної системи

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Лисичанську Луганської області місцеві жителі повідомляють про серйозні проблеми із системою перепусток, необхідних для в'їзду до міста. Ситуація ускладнюється бюрократичними перепонами, які створюють практично нерозв'язні проблеми багатьох городян.

Місцеві жителі активно обговорюють цю тему у соціальних мережах, передає Час Пік.

"З перепустками в Лисичанську повна маячня і якесь замкнуте коло", - повідомляють місцеві жителі.

Суть проблеми полягає у парадоксальній ситуації:

"Щоб отримати перепустку, треба звернутися до місцевої адміністрації, а щоб потрапити до міста, потрібна перепустка. На блокпостах навіть не хочуть розмовляти. У мене на ГТВ літні батьки і їхати замовити перепустку не можуть за станом здоров'я, вже двічі не пропустили, хоча є свідоцтво про народження та ксерокопію паспортів батьків. А мені потрібно проїхати 300 км, щоб подивитися на передмістя міста та поїхати назад. Просто знущання з тих, хто залишився", - діляться городяни.

Паралельно із пропускною кризою у місті спостерігається систематичне захоплення житла. Зокрема, під загрозою відчуження знаходяться квартири за адресою: квартал 40 років Перемоги, будинок 14 (квартири №№ 35, 36, 39, 41, 43, 44, 46, 47, 48, 49, 51, 52, 54, 56, 57, 60, 61, 62, 66, 67).

Захоплення нерухомості здійснюється під прикриттям місцевого "законодавства", що дозволяє вилучати нібито "безхазяйне" майно.

Читайте також: "На нас їм начхати": жителі Лисичанська та Сіверськодонецька скаржаться на бездіяльність місцевої "адміністрації"

Читайте ще: "Налітай! Розгрібай!": Які квартири, й за якою ціною продаються у Лисичанську, Сіверськодонецьку та Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк