10.10.2024, 17:32

Золотий маршрут до перемоги: луганські велогонщиці підкорили чемпіонат України

Віра Висоцька | Всі новини автора
Золотий маршрут до перемоги: луганські велогонщиці підкорили чемпіонат України

Луганські велоспортсменки продовжують демонструвати високі результати на національних змаганнях. Цього разу на чемпіонаті України на критому треку, що відбувся у Львові з 5 по 9 жовтня, вони здобули три золоті медалі та одну бронзову.

Про це]]> повідомляє]]> Луганська обласна школа вищої спортивної майстерності (ЛОШВСМ).

У чемпіонаті брали участь спортсмени, які змагалися у кількох олімпійських дисциплінах серед чоловіків та жінок. У рамках всеукраїнських змагань також виступали юнаки та дівчата.

Збірна Луганщини продемонструвала чудову підготовку, особливо у складі жіночої команди. В командному спринті серед жінок Вікторія Ярошенко, Катерина Величко та Тетяна Тхір здобули бронзові медалі, підтвердивши високий рівень своєї майстерності.

Індивідуальні успіхи не змусили на себе чекати. В індивідуальній гонці переслідування на 3 км серед жінок золоту медаль здобула Вікторія Ярошенко, яка продемонструвала чудову витривалість і техніку.

У командній гонці переслідування на 4 км Вікторія Ярошенко та Катерина Величко, виступаючи у складі змішаної команди, також вибороли золото, підтвердивши свою домінуючу позицію у цій дисципліні.

Одним із головних успіхів луганських спортсменок стала гонка "Медісон", де дует Вікторії Ярошенко та Катерини Величко здобув ще одне золото. Гонка на 60 кілометрів з шістьма проміжними фінішами стала справжнім випробуванням для учасниць, але спортсменки з Луганщини впоралися на відмінно.

Тренером спортсменок є Заслужений тренер України Сергій Базін, під чиїм керівництвом велоспортсменки продовжують досягати нових висот.

Ці досягнення продовжують успішну серію виступів луганських спортсменів. Нагадаємо, що нещодавно в Білій Церкві відбувся чемпіонат України з марафонського бігу серед молоді, де перемогу здобув спортсмен Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності (ЛОШВСМ) Роман Скурідін.

Читайте також: Заміри без відповідальності: які жахи ремонту відбувається в Сіверськодонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк