11.10.2024, 09:24

Росіяни вдарили балістичними ракетами по Одещині: є загиблі та поранені

одесская область

У ніч на 11 жовтня російська армія атакувала балістичними ракетами Одеську область. Внаслідок удару є загиблі та багато поранених.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram, передає Час Пік.

"Ворог атакував Одещину балістичними ракетами. Загинули чотири людини, серед яких підліток. Внаслідок атаки в Одеському районі сталася руйнація двоповерхової будівлі, де жили і працювали цивільні. Під завалами опинилися люди. Рятувальники ДСНС врятували чотири людини, ще три людини, на жаль, під уламками будівлі загинули. Серед загиблих - 43-річна жінка, 22-річний хлопець та 16-річна дівчина. Ще одна жінка від отриманих травм померла у лікарні", - йдеться у повідомленні.

10 осіб отримали поранення та травми, 9 з них були госпіталізовані. Чотири людини перебувають у тяжкому стані. Ще десяти людям було надано психологічну допомогу на місці.

"Правоохоронні органи фіксують наслідки чергового злочину росіян проти цивільного населення Одеської області", – додав Кіпер.

Читайте також: 20 000 гривень для переселенців: як і на що ВПО з Лисичанська, Сіверськодонецька, Рубіжного можуть отримати велику суму грошей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк